Payment solution
Recommended products
Certificate
SSL Certificate
Product Details


Messerschmitt Bf-109 G6

Stock: 20 db
Messerschmitt Bf-109 G6
2 500 Ft
Méret/cm:
29.7 – 42
A nyomat alapanyaga:
Papír
Alkotó:
Vincze Ferenc
Technika:
Akril festmény
Időszak:
II világháború
Alkalmazás:
Katonai

Az utolsó rácsapás

 

 • Az1944 november 4-én egy négygépes magyar vadászrepülő raj szállt fel Bejczy József százados vezetésével Veszprémből, hogy Szolnok-Cegléd környékén erőszakos felderítéssel tájékozódjanak a szovjet páncélos erők helyzetéről. A raj többi tagja: Tobak hadnagy, Huszár zászlós valamint Boldizsár szakaszvezető. Abony térségében Bejczy százados hernyótalpak nyomait fedezte fel a szántóföldeken, de a kiválóan álcázott szovjet páncélosokat ekkor még nem látták. Bejczy József fordulóba vitte a raját, hogy alacsonyabb magasságból deríthessék fel az ellenséges erőket. A szovjet csapatlégvédelem, látva, hogy felfedezték egységeiket, tűz alá vette a négy támadó magyar vadászgépet, akik az erős elhárítás ellenére tovább süllyedtek a páncélosok felé, minden fegyverükből tüzelve azokra. Bejczy százados Messerschmittjén (gysz. 126724) még fent volt a póttartály mikor gépe találatot kapott és kigyulladt, majd a Kostyán-tanyától nem messze a földbe csapódott, aminek következtében Bejczy százados repülő hősi halált halt. A magyar roncskutatók 2005 őszén tárták fel a repülőgép roncsait és a pilóta földi maradványait. Bejczy József századost 2006 március 2-án katonai tiszteletadás mellett helyezték örök nyugalomra Körmenden.

  Kérjük mielőtt véglegesítené a kiválasztott kép megrendelését, ellenőrizze, hogy milyen technikával készüljön el a nyomat. Ezt a minta kép jobb oldalán látható információk alatti "nyomatatási technika" legördülő menűjében tudja kiválasztani.

  Mi a Giclée?
  A Giclée (ejtsd: zsiklé) francia szó, jelentése: fröcsköl. Az elérhető legmagasabb nyomtatási minőséget jelenti, tintasugaras nyomtatási technikával, savmentes, archív alapanyagokra. Előnyei:
  - Színhelyesség. Az új Canon LUCIA PRO tinták mikrokapszulás alapanyagával a színkezelés magasabb szintre került. A kalibrált nyomtatónak és monitornak köszönhetően színhelyes környezetben készülnek el a képek.
  - Hosszú élettartam. A Canon LUCIA PRO tintáit és a Hahnemühle cég savmentes, archív anyagait használva a nyomatok akár 150 évig is fakulásmentesek maradnak.

  12 SZÍN NYOMÁS
  A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

  Vászon nyomat:

  A festmény eredeti, teljes méretében készülnek (50 x 70 cm) és ezek a nyomatok közelítik meg leginkább az eredeti festmény hangulatát, látványát . Ezek nyomatok hagyományos keretbe vagy vakrámába egyaránt belehelyezhetőek. A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

 • Stock
  20 db
  Article No.
  903390
WebShop System