Payment solution
Recommended products
Certificate
SSL Certificate
Product Details


Dash 8-Q400

Stock: 20 db
Dash 8-Q400
2 500 Ft
Méret/cm:
29.7 – 42
A nyomat alapanyaga:
Papír
Alkotó:
Vincze Ferenc
Technika:
Akril festmény
Időszak:
Napjaink
Alkalmazás:
Polgári

Dash 8-Q400 MALÉV

 • A Magyar Nemzeti Légitársaság négy Bombardier Dash 8-Q400-ast üzemeltetett, melyek közül az első 2008. november 27-én érkezett meg a Ferihegyre. 2011 februárjában bemutatkozott a közönség előtt a Malév első retro festésű HA-LQD lajstrojelű repülőgépe, melyet a légitársaság 1960 és 1974 között használt festésmintájának megfelelően díszítettek.

  Kérjük mielőtt véglegesítené a kiválasztott kép megrendelését, ellenőrizze, hogy milyen technikával készüljön el a nyomat. Ezt a minta kép jobb oldalán látható információk alatti "nyomatatási technika" legördülő menűjében tudja kiválasztani.

  Mi a Giclée?
  A Giclée (ejtsd: zsiklé) francia szó, jelentése: fröcsköl. Az elérhető legmagasabb nyomtatási minőséget jelenti, tintasugaras nyomtatási technikával, savmentes, archív alapanyagokra. Előnyei:
  - Színhelyesség. Az új Canon LUCIA PRO tinták mikrokapszulás alapanyagával a színkezelés magasabb szintre került. A kalibrált nyomtatónak és monitornak köszönhetően színhelyes környezetben készülnek el a képek.
  - Hosszú élettartam. A Canon LUCIA PRO tintáit és a Hahnemühle cég savmentes, archív anyagait használva a nyomatok akár 150 évig is fakulásmentesek maradnak.

  12 SZÍN NYOMÁS
  A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

  Vászon nyomat:

  A festmény eredeti, teljes méretében készülnek (50 x 70 cm) és ezek a nyomatok közelítik meg leginkább az eredeti festmény hangulatát, látványát . Ezek nyomatok hagyományos keretbe vagy vakrámába egyaránt belehelyezhetőek. A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

 • Stock
  20 db
  Article No.
  388654
WebShop System