Payment solution
Recommended products
Certificate
SSL Certificate
Product Details


Albatros DV

Stock: 5 db
Albatros DV
2 500 Ft
Méret/cm:
29.7 – 42
A nyomat alapanyaga:
Papír
Alkotó:
Toldi Miklós
Technika:
Akril festmény
Időszak:
I világháború
Alkalmazás:
Katonai

Albatros DV (Jasta5)

 • Albatros DV (Jasta 5, Ltn. Wolf, 1917 Franciaország)


  Az 1916 januárjában megalakult Jasta 5, a harmadik legeredményesebb német vadász század volt a nagy háborúban. 253 hivatalos légigyőzelmet szereztek, amely eredményért tizenkilenc harcban és három balesetben elvesztett pilótájuk áldozta az életét. Ennek az Albatrosnak az az érdekessége, hogy látványos festésének köszönhetően ez a repülőgép kifejezetten ismertnek számít, de a pilótájáról szinte semmilyen információ nem áll rendelkezésre. Még a teljes nevét is homály fedi, mindösszesen rendfokozata, az egységhez érkezésének időpontja és egy korházi kezelésről írt feljegyzés maradt az utókorra.

  Kérjük mielőtt véglegesítené a kiválasztott kép megrendelését, ellenőrizze, hogy milyen technikával készüljön el a nyomat. Ezt a minta kép jobb oldalán látható információk alatti "nyomatatási technika" legördülő menűjében tudja kiválasztani.

  Mi a Giclée?
  A Giclée (ejtsd: zsiklé) francia szó, jelentése: fröcsköl. Az elérhető legmagasabb nyomtatási minőséget jelenti, tintasugaras nyomtatási technikával, savmentes, archív alapanyagokra. Előnyei:
  - Színhelyesség. Az új Canon LUCIA PRO tinták mikrokapszulás alapanyagával a színkezelés magasabb szintre került. A kalibrált nyomtatónak és monitornak köszönhetően színhelyes környezetben készülnek el a képek.
  - Hosszú élettartam. A Canon LUCIA PRO tintáit és a Hahnemühle cég savmentes, archív anyagait használva a nyomatok akár 150 évig is fakulásmentesek maradnak.

  12 SZÍN NYOMÁS
  A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

  Vászon nyomat:

  A festmény eredeti, teljes méretében készülnek (50 x 70 cm) és ezek a nyomatok közelítik meg leginkább az eredeti festmény hangulatát, látványát . Ezek nyomatok hagyományos keretbe vagy vakrámába egyaránt belehelyezhetőek. A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

 • Stock
  5 db
  Article No.
  314050
WebShop System