Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


P-47

Raktárkészlet: 20 db
P-47
2 500 Ft
Méret/cm:
29,7 – 42
A nyomat alapanyaga:
Papír
Alkotó:
Vincze Ferenc
Technika:
Akril festmény
Időszak:
II világháború
Alkalmazás:
Katonai

P-47D-15-RE USAAF

 • 1944 április 13-án a 325.F.G.-Vadászrepülő Csoport-318F.S.-Vadászrepülő Század-állományába tartozó Richard K. Malloy főhadnagy egységével, Magyarországi célpontokat támadó bombázók számára biztosított vadász kíséretet. Már visszatérőben voltak olaszországi bázisukra, amikor magyar Bf-109-eseket pillantottak meg. Malloy főhadnagy balra kivált a kötelékből és az egyik meredek zuhanásban menekülő Messerschmitt BF-109-es nyomába eredt. A P-47-es típus, mint a II. világ háború legnehezebb egymotoros vadászgépeként hajlamos volt zuhanórepülésben a túlgyorsulásra, melyből csak nehezen volt kiemelhető. Valószínűleg itt is ez történt, a főhadnagy már nem tudta kivenni gépét a zuhanásból és közel 800km/órás sebességgel Szabadegyházánál a földbe csapódva, repülő hősi halált halt. A magyar roncskutatók Magó Károly vezetésével 2005 augusztus 18 és szeptember 7 között tárták fel az amerikai vadászgép maradványait.

  Kérjük mielőtt véglegesítené a kiválasztott kép megrendelését, ellenőrizze, hogy milyen technikával készüljön el a nyomat. Ezt a minta kép jobb oldalán látható információk alatti "nyomatatási technika" legördülő menűjében tudja kiválasztani.

  Mi a Giclée?
  A Giclée (ejtsd: zsiklé) francia szó, jelentése: fröcsköl. Az elérhető legmagasabb nyomtatási minőséget jelenti, tintasugaras nyomtatási technikával, savmentes, archív alapanyagokra. Előnyei:
  - Színhelyesség. Az új Canon LUCIA PRO tinták mikrokapszulás alapanyagával a színkezelés magasabb szintre került. A kalibrált nyomtatónak és monitornak köszönhetően színhelyes környezetben készülnek el a képek.
  - Hosszú élettartam. A Canon LUCIA PRO tintáit és a Hahnemühle cég savmentes, archív anyagait használva a nyomatok akár 150 évig is fakulásmentesek maradnak.

  12 SZÍN NYOMÁS
  A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

  Vászon nyomat:

  A festmény eredeti, teljes méretében készülnek (50 x 70 cm) és ezek a nyomatok közelítik meg leginkább az eredeti festmény hangulatát, látványát . Ezek nyomatok hagyományos keretbe vagy vakrámába egyaránt belehelyezhetőek. A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

 • Raktárkészlet
  20 db
  Cikkszám
  283791
Webáruház készítés