Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


MiG-23MF

Raktárkészlet: 18 db
MiG-23MF
2 500 Ft
Méret/cm:
29,7 – 42
A nyomat alapanyaga:
Papír
Alkotó:
Vincze Ferenc
Technika:
Pasztellkréta
Időszak:
Hidegháború
Alkalmazás:
Katonai

MiG-23MF Magyar Néphadsereg

 • A MiG-23MF típust 1979-től rendszeresítette a Magyar Néphadsereg a MN 47. Stromfeld Aurél Honi Vadászrepülőezred I. Századának kötelékében. Tizenkettő harci MF és három kétüléses UB repülőgép érkezett hazánkba - majd később - a veszteségek pótlására még egy további UB szerzett be a magyar állam. A rendszerváltás után megváltozott az ezred neve és a század is új nevet vehetett fel: MH 47. Pápa Harcászati Repülőezred, 1. ,,Sámán"Harcászati Repülőszázad . A MiG-23 típus, 1997 márciusában történt kivonásáig ebben a században üzemelt.

  A grafikán látható, 390217169 gyáriszámú, 08 oldalszámú huszonhármas, összesen 1462 repült órát és 2197 leszállást teljesített.

  Kérjük mielőtt véglegesítené a kiválasztott kép megrendelését, ellenőrizze, hogy milyen technikával készüljön el a nyomat. Ezt a minta kép jobb oldalán látható információk alatti "nyomatatási technika" legördülő menűjében tudja kiválasztani.

  Mi a Giclée?
  A Giclée (ejtsd: zsiklé) francia szó, jelentése: fröcsköl. Az elérhető legmagasabb nyomtatási minőséget jelenti, tintasugaras nyomtatási technikával, savmentes, archív alapanyagokra. Előnyei:
  - Színhelyesség. Az új Canon LUCIA PRO tinták mikrokapszulás alapanyagával a színkezelés magasabb szintre került. A kalibrált nyomtatónak és monitornak köszönhetően színhelyes környezetben készülnek el a képek.
  - Hosszú élettartam. A Canon LUCIA PRO tintáit és a Hahnemühle cég savmentes, archív anyagait használva a nyomatok akár 150 évig is fakulásmentesek maradnak.

  12 SZÍN NYOMÁS
  A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

  Vászon nyomat:

  A festmény eredeti, teljes méretében készülnek (50 x 70 cm) és ezek a nyomatok közelítik meg leginkább az eredeti festmény hangulatát, látványát . Ezek nyomatok hagyományos keretbe vagy vakrámába egyaránt belehelyezhetőek. A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

 • Raktárkészlet
  18 db
  Cikkszám
  926333
Webáruház készítés