Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


F-14B és MiG-29 alkalmi köteléke

Raktárkészlet: 5 db
F-14B és MiG-29 alkalmi köteléke
2 500 Ft
Méret/cm:
29,7 – 42
A nyomat alapanyaga:
Papír
Alkotó:
Vincze Ferenc
Technika:
Akril festmény
Időszak:
Hidegháború
Alkalmazás:
Katonai

F-14B és MiG-29 alkalmi köteléke

 • F-14B és MiG-29 alkalmi köteléke

  Magyar MiG-29 és egy amerikai F-14B kötelékben. Operation Harvest Moon / Hungary Detachment. Ez volt a neve annak a gyakorlatnak, amelynek keretében a USS George Washington CVN-73 repülőgép-hordozó fedélzetéről 3db F-14B Tomcat és 6db F/A-18C Hornet repülőgép érkezett Magyarországra,a taszári bázisra 2000 októberében. Hornetek már több ízben jártak hazánkban, az F-14-es azonban ekkor szállt le először (és utoljára) magyar bázison. A Taszárra települt Tomcat-ek a legendás Jolly Rogers Századhoz tartoztak.

  Kérjük mielőtt véglegesítené a kiválasztott kép megrendelését, ellenőrizze, hogy milyen technikával készüljön el a nyomat. Ezt a minta kép jobb oldalán látható információk alatti "nyomatatási technika" legördülő menűjében tudja kiválasztani.

  Mi a Giclée?
  A Giclée (ejtsd: zsiklé) francia szó, jelentése: fröcsköl. Az elérhető legmagasabb nyomtatási minőséget jelenti, tintasugaras nyomtatási technikával, savmentes, archív alapanyagokra. Előnyei:
  - Színhelyesség. Az új Canon LUCIA PRO tinták mikrokapszulás alapanyagával a színkezelés magasabb szintre került. A kalibrált nyomtatónak és monitornak köszönhetően színhelyes környezetben készülnek el a képek.
  - Hosszú élettartam. A Canon LUCIA PRO tintáit és a Hahnemühle cég savmentes, archív anyagait használva a nyomatok akár 150 évig is fakulásmentesek maradnak.

  12 SZÍN NYOMÁS
  A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

  Vászon nyomat:

  A festmény eredeti, teljes méretében készülnek (50 x 70 cm) és ezek a nyomatok közelítik meg leginkább az eredeti festmény hangulatát, látványát . Ezek nyomatok hagyományos keretbe vagy vakrámába egyaránt belehelyezhetőek. A Canon PRO-4000 nyomatató 12 színű LUCIA PRO tintarendszerének köszönhetően, élénk színeket, mély feketét és kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít. Lenyűgöző színskála és lélegzetelállító tónusok jellemzik ezt az eljárást.

 • Raktárkészlet
  5 db
  Cikkszám
  171810
Webáruház készítés